If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, ето още малко снимки качени от колегата Марто. Мисля, че тук въобще не изглежда зле. Разбирасе това е ГТА версията, но все пак... http://www.topcars.bg/news.php?id=1771
Що си мисля че много яко са копирали линията на колата от хоннда Сивик, като гледам дръжките на предните врати(тип хладилник от 1960) и тея скрити дръжки на задните...все едно Сивика гледам.. Сега тъй като съм на легло и имам време да чета и ровя из нета, та и новия Опел Аста е нещо такова...Започнаха да правят колите еднакви да е*а. Иначе Алфата е симпатична по свой начин..
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Що си мисля че много яко са копирали линията на колата от хоннда Сивик, като гледам дръжките на предните врати(тип хладилник от 1960) и тея скрити дръжки на задните...все едно Сивика гледам.. Сега тъй като съм на легло и имам време да чета и ровя из нета, та и новия Опел Аста е нещо такова...Започнаха да правят колите еднакви да е*а. Иначе Алфата е симпатична по свой начин..
Алфа да копира от Хонда... и да им вземат дръжките. Не така.
За Сивика след 2006 става въпрос, и забележката беше за това че Алфа преди Хонда са направили такива дръжки е правилна и се извинявам за допуснатата грешка. Но това не променя факта,че е отвратителна..
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Абе тука се прокраднаха идеи, че колата май не била толкова лоша и мисля, че за това трябва да изчакаме да видим снимки от повече гледни точки и с добра резолюция. Освен тва скоро след премиерата колата ще бъде по шоурумите и моловете в БГ, така че тряба да види на живо и за предпочитане в друг цвят - мисля, че тогава ефекта ще бъде доста добър
Наистина и на мен ми харесва отзад и като странична линия - има сулет - по-ниска е и по-дълга от 147 сякаш. Предницата малко фрапира в началото ама явно тендецията е че, вече няма да са толкова намръщени, но пък си има и предимство - кръглите фарове вкарват ретро елемента в цялата работа, а мисля че е умишлено щото връщат и имената с думи (тая ще е Милано, а наследника на 159 щял да бъде Джулия). Таблото ми хареса, наистина е различно и с тия копченца над трите врътки се вкарва малко ретро-спорт усещане, така че все пак не мисля, че колата е за боклука, ще я видим на живо
П.С. Освен това бяха казали, че целта на тая кола е да бъде първата изобщо оценена с 6 звезди от EuroNCAP, така че ако успеят с тва, колата ще привлече внимание и ще прежалим предницата
Колега sm0k таблото е като на Митсубиши Оутлендър, Лансър и там производните им Пежа и Ситроени. Копченцата отгоре са тарикатски, ама ако ще гледаме копченцата виж Пежо 3008 централана конзола са я направили като на Ламбо със същите копченца. Ако в колата няма евтини материали и не я наблъскат с пастмаса а преобладава кожата ще може да с епреглътнат малките недостатъци. Ще чакаме на живо да видим..
Колега sm0k таблото е като на Митсубиши Оутлендър, Лансър и там производните им Пежа и Ситроени. Копченцата отгоре са тарикатски, ама ако ще гледаме копченцата виж Пежо 3008 централана конзола са я направили като на Ламбо със същите копченца. Ако в колата няма ефтини материали и не я наблъскат с пастмаса а преобладава кожата ще може да с епреглътнат малките недостатъци. Ще чакаме на живо да видим..
Абе май трябва да изчакаме да видим целия интериор. Верно има нещо общо с митсубишитата, ама те нещо не ме печелят като цялостен изглед на интериора. Дано това да е по-добро. Вярно, че тия копченца не са новост, ама пък и никой не твърди, че са. По-важното е, че колегата tanatos е прав - наистина няма какво толкоз да ги гледаме, щото ако колата има други сериозни недостатъци от към дизайн, тоя детайл няма да я спаси Абе, ще поживеем, ще видим
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015 Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997[Ex]
Comment